Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak

könyve: Ókori Görögország - Útikalauz időutazóknak | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az ókori Görögországba szeretnél utazni? Keresve sem találhatsz ennél jobb útikönyvet! Hipp-hopp, és máris az ókori Görögországban járunk, méghozzá annak fénykorában, Kr. e. 450 körül. Könyvünkben mindenről olvashatsz, ami egy külföldit érdekelhet a görögökkel kapcsolatban: az olimpiai játékoktól kezdve az akropoliszi kiránduláson át egészen az aktuális szí…

A Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak című könyv egy 2006-ban megjelent, 64 oldalból álló, Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a Jel-Kép Bt. adja ki a 9789638709073 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak PDF, Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak PDF letöltés, : Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak ePUB, Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak ePUB letöltés, : Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak Mobi, Ókori Görögország – Útikalauz időutazóknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Jel-Kép Bt. kiadó további könyvei

Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789638709073 ISBN-számú könyvek

Összes könyv