Oliver Sacks: A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek

Oliver Sacks könyve: A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét - és már orvosi történetek | könyv borító

Hogyan lehet létezni, ha nem ismerjük fel az arcokat, vagy arcot látunk ott is, ahol nincs? Hogyan boldogulhatunk a mindennapokban, ha csak a tőlünk jobbra levő dolgokat észleljük, a balra esőket nem? Oliver Sacks meghökkentő orvosi esettörténeteiben a hangsúly nem a betegségek rémséges leírásán van. Amire Sacks kíváncsi, az a fogyatékosságaival küszködő ember belső vi…

A A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek című könyv egy 2015-ban megjelent, 336 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Oliver Sacks írt és a Park Könyvkiadó Kft. adja ki a 9789633551424 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Oliver Sacks: A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Oliver Sacks: A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek PDF, A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek PDF letöltés, Oliver Sacks: A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek ePUB, A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek ePUB letöltés, Oliver Sacks: A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek Mobi, A férfi, aki kalapnak nézte a feleségét – és már orvosi történetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Oliver Sacks további könyvei

Park Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9789633551424 ISBN-számú könyvek

Összes könyv