Orhan Pamuk: Az ártatlanság múzeuma

Orhan Pamuk könyve: Az ártatlanság múzeuma | könyv borító

“Életem legboldogabb pillanata volt, de nem vettem észre.” Kemal, Isztambul egyik gazdag családjának sarja eljegyezni készül Sibelt, egy másik jómódú család szépséges leányát, amikor is egy véletlen találkozás egy húszéves lánnyal kizökkenti szépen elrendezett életéből. Füsun Kemalnak adja szüzességét, titkos szerelmi találkáik azonban veszélyesen távolítják ő…

A Az ártatlanság múzeuma című könyv egy 2017-ban megjelent, 562 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Orhan Pamuk írt és a Helikon Kiadó adja ki a 9789632276922 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Orhan Pamuk: Az ártatlanság múzeuma egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Orhan Pamuk: Az ártatlanság múzeuma PDF, Az ártatlanság múzeuma PDF letöltés, Orhan Pamuk: Az ártatlanság múzeuma ePUB, Az ártatlanság múzeuma ePUB letöltés, Orhan Pamuk: Az ártatlanság múzeuma Mobi, Az ártatlanság múzeuma Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Orhan Pamuk további könyvei

Helikon Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

562 oldalas könyvek

9789632276922 ISBN-számú könyvek

Összes könyv