ŐRSÉG, GÖCSEJ, KEMENESHÁT TÉRKÉP

könyve: ŐRSÉG, GÖCSEJ, KEMENESHÁT TÉRKÉP | könyv borító

Három táj egy térképen. A már ismert Őrség, Göcsej térképünk kibővült! Az új kiadás a Kemeneshát területét is feldolgozza, illetve nyugati irányban a határon túli Goričko-dombság (Vendvidéki-dombság) egy része is a térképre került, megkönnyítve a határmenti túrázást. A tartalomból: – az Őrség, Göcsej, Kemeneshát és a 1:60 000 méretarányú turistatérkép…

A ŐRSÉG, GÖCSEJ, KEMENESHÁT TÉRKÉP című könyv egy 2014-ban megjelent, ISBN: 9789633525852 oldalból álló, Térképek, atlaszok, Utazás kategóriájú könyv, melyet írt és a Cartographia Kft. adja ki a 9789633525852 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : ŐRSÉG, GÖCSEJ, KEMENESHÁT TÉRKÉP egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Cartographia Kft. kiadó további könyvei

Térképek, atlaszok, Utazás kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789633525852 oldalas könyvek

9789633525852 ISBN-számú könyvek

Összes könyv