P. Szabó József: Távol-Kelet közelről

P. Szabó József könyve: Távol-Kelet közelről - Ünnepek, emberek, hétköznapok | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

“A Távol-Kelet közelről egy három kötetes sorozat első része, amelynek, tulajdonképpen akár találóbb címe lehetett volna, hogy Távol-keleti mozaik, hiszen több mint 150 hosszabb-rövidebb írásban foglalja össze mindazt vagy inkább csak annak kis részét, amelyet az elmúlt évtizedekben a legtágabb értelembe vett Ázsia országaiban megismertem, tapasztaltam” (A szerző)

A Távol-Kelet közelről című könyv egy MG-Script, Tarsoly Kiadó-ban megjelent, 256 oldalból álló, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet P. Szabó József írt és a MG-Script, Tarsoly Kiadó adja ki a 9789639570283 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a P. Szabó József: Távol-Kelet közelről egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: P. Szabó József: Távol-Kelet közelről PDF, Távol-Kelet közelről PDF letöltés, P. Szabó József: Távol-Kelet közelről ePUB, Távol-Kelet közelről ePUB letöltés, P. Szabó József: Távol-Kelet közelről Mobi, Távol-Kelet közelről Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

P. Szabó József további könyvei

MG-Script, Tarsoly Kiadó kiadó további könyvei

Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

MG-Script, Tarsoly Kiadó-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789639570283 ISBN-számú könyvek

Összes könyv