Pánczél Jolán: Budapest – Francais

Pánczél Jolán könyve: Budapest - Francais | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A Budapestre látogató turisták számára készült, francia nyelvű Budapest útikönyv gazdag képanyaggal kb. 110 színes fotóval mutatja be a belváros nevezetességeit. A látnivalók megtekintéséhez három sétatérkép és Budapest metrótérképe is segítséget nyújt. Ezen kívül röviden ismerteti a magyar fizetőeszközöket, a budapesti tömegközlekedést, valamint hasznos tan…

A Budapest – Francais című könyv egy 2016-ban megjelent, 48 oldalból álló, Budapest, Magyarország, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Pánczél Jolán írt és a Taramix adja ki a 9786155186417 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pánczél Jolán: Budapest – Francais egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pánczél Jolán: Budapest – Francais PDF, Budapest – Francais PDF letöltés, Pánczél Jolán: Budapest – Francais ePUB, Budapest – Francais ePUB letöltés, Pánczél Jolán: Budapest – Francais Mobi, Budapest – Francais Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pánczél Jolán további könyvei

Taramix kiadó további könyvei

Budapest, Magyarország, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9786155186417 ISBN-számú könyvek

Összes könyv