Pandula András: Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés

Pandula András, P. Farkas Zsuzsa könyve: Akadálymentes házak, lakások - Az egyetemes tervezés | könyv borító

A tartalomból: Az épített környezetben található akadályok Az egyetemes tervezés Az emberi képességek Laktóegységenkéntikövetelmények Műszaki rajzok táblázatok

A Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés című könyv egy 2007-ban megjelent, 104 oldalból álló, Házépítés, felújítás, Kert és lakás, Otthon, lakberendezés kategóriájú könyv, melyet P. Farkas Zsuzsa, Pandula András írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789639666788 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a P. Farkas Zsuzsa, Pandula András: Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: P. Farkas Zsuzsa, Pandula András: Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés PDF, Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés PDF letöltés, P. Farkas Zsuzsa, Pandula András: Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés ePUB, Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés ePUB letöltés, P. Farkas Zsuzsa, Pandula András: Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés Mobi, Akadálymentes házak, lakások – Az egyetemes tervezés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

P. Farkas Zsuzsa, Pandula András további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Házépítés, felújítás, Kert és lakás, Otthon, lakberendezés kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

104 oldalas könyvek

9789639666788 ISBN-számú könyvek

Összes könyv