Papírmodell – Forma 1

könyve: Papírmodell - Forma 1 | könyv borító

A sorozatból az olvasó megismerheti a cápák, a dinoszauroszok, a lovak vagy a versenyautók lenyűgöző világát, majd alkothatja meg a saját modelljét. Csak ki kell emelni a könyv hátsó oldalaiból az elemeket, majd az útmutató alapján össze kell állítani őket. A végeredmény egy 57 cm-es modell, és még olló sem kell hozzá!

A Papírmodell – Forma 1 című könyv egy 2018-ban megjelent, 48 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyv, melyet írt és a Napraforgó Könyvkiadó adja ki a 9789634458920 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Papírmodell – Forma 1 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Papírmodell – Forma 1 PDF, Papírmodell – Forma 1 PDF letöltés, : Papírmodell – Forma 1 ePUB, Papírmodell – Forma 1 ePUB letöltés, : Papírmodell – Forma 1 Mobi, Papírmodell – Forma 1 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Napraforgó Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Sport, játék kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789634458920 ISBN-számú könyvek

Összes könyv