Papp János: Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II.

Papp János könyve: Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök - Bogyósgyümölcsűek II. | könyv borító

A bogyósgyümölcsűek sajátos helyet foglalnak el a gyümölcsfélék között. Morfológiai felépítsük, gyümölcsfejlődésük, termesztéstechnológiájuk is eltérő, beltartalmi értékük pedig a kivételesen értékes gyümölcsök közé emeli őket.A szerzők két kötetben ismertetik a hazánkban termeszthető összes bogyós gyümölcsű fajunkat, termesztésüket.Ebben a kötetb…

A Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II. című könyv egy 1999-ban megjelent, 246 oldalból álló, Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Papp János írt és a Mezőgazda Kiadó adja ki a 9789632860930 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Papp János: Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Papp János: Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II. PDF, Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II. PDF letöltés, Papp János: Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II. ePUB, Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II. ePUB letöltés, Papp János: Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II. Mobi, Szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök – Bogyósgyümölcsűek II. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Papp János további könyvei

Mezőgazda Kiadó kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyvek

1999-ban megjelent könyvek

246 oldalas könyvek

9789632860930 ISBN-számú könyvek

Összes könyv