Papp-Váry Árpád: Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása

Papp-Váry Árpád könyve: Márkázott szórakoztatás - A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása | könyv borító

Ez a könyv hiánypótló és iránymutató mű a termékelhelyezésről. Jó elméleti alapot ad marketingkommunikációs szakembereknek, de szórakoztató olvasmány a téma iránt érdeklődő laikusnak is.Nagy Lászlóhead of branded entertainment, Havas Média

A Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása című könyv egy 2014-ban megjelent, 236 oldalból álló, Marketing, reklám, Pénz, befektetés, üzlet kategóriájú könyv, melyet Papp-Váry Árpád írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630595155 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Papp-Váry Árpád: Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Papp-Váry Árpád: Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása PDF, Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása PDF letöltés, Papp-Váry Árpád: Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása ePUB, Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása ePUB letöltés, Papp-Váry Árpád: Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása Mobi, Márkázott szórakoztatás – A termékmegjelenítés nemzetközi és hazai alkalmazása Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Papp-Váry Árpád további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Marketing, reklám, Pénz, befektetés, üzlet kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

236 oldalas könyvek

9789630595155 ISBN-számú könyvek

Összes könyv