Párizs

könyve: Párizs | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

HOZZUK KI A LEGTÖBBET PÁRIZSBÓL! o Csodáljuk meg a francia művészet és formatervezés mesterműveit, a gótikától a modernizmusig o Hagyjuk kibontakozni divatos énünket az Abbesses butikjaiban, és fedezzük fel a nyüzsgő bolhapiacokat o Kényeztessük érzékeinket a város számtalan ínyenc éttermében

A Párizs című könyv egy 2019-ban megjelent, 208 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 9789634472056 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Párizs egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Párizs PDF, Párizs PDF letöltés, : Párizs ePUB, Párizs ePUB letöltés, : Párizs Mobi, Párizs Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9789634472056 ISBN-számú könyvek

Összes könyv