Pásztor Csörgei Andrea (Szerk.): Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet

Pásztor Csörgei Andrea (Szerk.) könyve: Írás-előkészítő feladatok - Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet | könyv borító

A Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet-sorozatnak ebben a részében az iskolába készülő nagyóvodások ismerkedhetnek meg játékos formában a betűk írásához szükséges alapformákkal. – Rajzolj és játssz velünk! – Ismerd meg a betűk alapformáit: az egyenest, a kört és a hullámvonalat! – Sok-sok kép vár arra, hogy kiszínezd. – És egy kis barkácsolás: készíts saját Bo…

A Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet című könyv egy 2013-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Pásztor Csörgei Andrea (Szerk.) írt és a Manó Könyvek adja ki a 9786155220821 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pásztor Csörgei Andrea (Szerk.): Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pásztor Csörgei Andrea (Szerk.): Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet PDF, Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet PDF letöltés, Pásztor Csörgei Andrea (Szerk.): Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet ePUB, Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet ePUB letöltés, Pásztor Csörgei Andrea (Szerk.): Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet Mobi, Írás-előkészítő feladatok – Barátnőm, Bori foglalkoztató füzet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pásztor Csörgei Andrea (Szerk.) további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9786155220821 ISBN-számú könyvek

Összes könyv