Pataky Tamás: Amiről a szőnyegek mesélnek

Pataky Tamás könyve: Amiről a szőnyegek mesélnek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A keleti ember gondolatvilága és formavilágokról manapság uralkodó szemlélet talán már nincs olyan távol egymástól. Ezt próbálja összehasonlítani a szerző, és saját szemléletvilágán keresztül megmagyarázni ebben a színes képekkel díszített kötetben.

A Amiről a szőnyegek mesélnek című könyv egy 2004-ban megjelent, 116 oldalból álló, Iparművészet, Művészet kategóriájú könyv, melyet Pataky Tamás írt és a Szerzői kiadás adja ki a 9789632168890 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pataky Tamás: Amiről a szőnyegek mesélnek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pataky Tamás: Amiről a szőnyegek mesélnek PDF, Amiről a szőnyegek mesélnek PDF letöltés, Pataky Tamás: Amiről a szőnyegek mesélnek ePUB, Amiről a szőnyegek mesélnek ePUB letöltés, Pataky Tamás: Amiről a szőnyegek mesélnek Mobi, Amiről a szőnyegek mesélnek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pataky Tamás további könyvei

Szerzői kiadás kiadó további könyvei

Iparművészet, Művészet kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

116 oldalas könyvek

9789632168890 ISBN-számú könyvek

Összes könyv