Paul “Coach” Wade: Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez

Paul

“Ha komolyan szeretnél foglalkozni a testedzéssel,naplót kell vezetned, különben elbuksz.”Mindannyian ismerjük a bibliai mondást: “A lélek ugyan készséges, de a test gyönge.” Mindez talán fokozottan igaz a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra. Vajon mi lehet a titka annak, hogy a test meghajoljon a lélek akarata előtt? Mindenekelőtt a rendszeresség. Az erőedzés kíméletle…

A Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez című könyv egy 2013-ban megjelent, 280 oldalból álló, Egészséges életmód Wellness, fitness, Életmód, egészség Egészséges életmód Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Paul “Coach” Wade írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155235566 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Paul “Coach” Wade: Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Paul “Coach” Wade: Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez PDF, Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez PDF letöltés, Paul “Coach” Wade: Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez ePUB, Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez ePUB letöltés, Paul “Coach” Wade: Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez Mobi, Fegyencedzés – Edzésnapló a tökéletes forma eléréséhez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Paul “Coach” Wade további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Egészséges életmód Wellness, fitness, Életmód, egészség Egészséges életmód Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

280 oldalas könyvek

9786155235566 ISBN-számú könyvek

Összes könyv