Pavel Tsatsouline: Egyszerű és Ördögi

Pavel Tsatsouline könyve: Egyszerű és Ördögi | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Most magától a kettlebell-forradalom kirobbantójától tanulhatod meg, hogyan lehet a leghatékonyabban dolgozni ezzel a rendkívüli eszközzel – ami önmagában felér egy egész edzőteremmel!Az Egyszerű és Ördögi program…- kiképez szinte bármire, amit az élet hoz: a zongoracipeléstől kezdve az utcai verekedésig.- hatására olyan lesz a tested, mint egy harcosé, mert a forma a…

A Egyszerű és Ördögi című könyv egy 2015-ban megjelent, 184 oldalból álló, Sport, Testépítés kategóriájú könyv, melyet Pavel Tsatsouline írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155492839 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pavel Tsatsouline: Egyszerű és Ördögi egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pavel Tsatsouline: Egyszerű és Ördögi PDF, Egyszerű és Ördögi PDF letöltés, Pavel Tsatsouline: Egyszerű és Ördögi ePUB, Egyszerű és Ördögi ePUB letöltés, Pavel Tsatsouline: Egyszerű és Ördögi Mobi, Egyszerű és Ördögi Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pavel Tsatsouline további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Sport, Testépítés kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9786155492839 ISBN-számú könyvek

Összes könyv