Pavel Tsatsouline: Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen!

Pavel Tsatsouline könyve: Kőkemény hasizmok - Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! | könyv borító

A Kőkemény Hasizmok edzésprogram egyetlen célja a kivételesen erős törzsizomzat volt. De nem csak azért, hogy utánad forduljanak az emberek a kockahasad láttán. Pavel véleménye szerint a hasizmaidnak egyszerre kell fegyverként, páncélként és erőreaktorként működniük. A kockahas csupán ennek az erőnek a mellékhatása. A Kőkemény Hasizmok program segítségével olyan á…

A Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! című könyv egy 2015-ban megjelent, 190 oldalból álló, Sport, Testépítés kategóriájú könyv, melyet Pavel Tsatsouline írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155492440 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pavel Tsatsouline: Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pavel Tsatsouline: Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! PDF, Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! PDF letöltés, Pavel Tsatsouline: Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! ePUB, Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! ePUB letöltés, Pavel Tsatsouline: Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! Mobi, Kőkemény hasizmok – Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pavel Tsatsouline további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Sport, Testépítés kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

190 oldalas könyvek

9786155492440 ISBN-számú könyvek

Összes könyv