Peking városkalauz – Nyitott Szemmel

könyve: Peking városkalauz - Nyitott Szemmel | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

Olvasmányos szövegek Szakértő szerzők mutatják be Peking történelmét, kultúráját, politikai és művészeti életét és mindenekelőtt a pekingi embereket. Éles szemű megfigyelések Mindenről szót ejtünk: a Tiltott Várostól a Nagy Falig, a Wangfujing nyüzsgő bevásárlóközpontjaitól a taoista templomokig, a jelentős műemlékektől a kevéssé ismert látványosságokig.…

A Peking városkalauz – Nyitott Szemmel című könyv egy 2008-ban megjelent, 256 oldalból álló, Utazás, Ázsia, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630956758 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Peking városkalauz – Nyitott Szemmel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Peking városkalauz – Nyitott Szemmel PDF, Peking városkalauz – Nyitott Szemmel PDF letöltés, : Peking városkalauz – Nyitott Szemmel ePUB, Peking városkalauz – Nyitott Szemmel ePUB letöltés, : Peking városkalauz – Nyitott Szemmel Mobi, Peking városkalauz – Nyitott Szemmel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Utazás, Ázsia, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789630956758 ISBN-számú könyvek

Összes könyv