Péter Erika: Színházikó

Péter Erika könyve: Színházikó | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Ez a könyv a színek és a formák világába vezet. Játékos verseimet – azaz gyerekzeteimet – főként óvódások és kisiskolások számára – a szülők és a mai kor gyermekeinek élményanyagát felhasználva – írtam, hogy ezzel segítsem komplex fejlődésüket. (Péter Erika) Péter Erika gyerekzetei: a Nyakatekert zsiráf, a Csupa Csiga, a Zabfalók, a Verselhetek, a Boldogságbolt, …

A Színházikó című könyv egy 2014-ban megjelent, 36 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Péter Erika írt és a AB-Art, Ekecs adja ki a 9788080871710 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Péter Erika: Színházikó egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Péter Erika: Színházikó PDF, Színházikó PDF letöltés, Péter Erika: Színházikó ePUB, Színházikó ePUB letöltés, Péter Erika: Színházikó Mobi, Színházikó Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Péter Erika további könyvei

AB-Art, Ekecs kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

36 oldalas könyvek

9788080871710 ISBN-számú könyvek

Összes könyv