Peter Walker: Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve

Peter Walker könyve: Babamasszázs kezdőknek - Kezdő szülők kézikönyve - Kezdő szülők kézikönyve | könyv borító

A masszázzsal a szülők a legjobb kezdeteket biztosíthatják gyermeküknek életük hajnalán. A babák születésüktől fogva sokat profitálhatnak a masszázsból, mely enyhíti a születés traumáját és megfelelő alapokat biztosít a zavartalan fejlődés számára. A rendszeresen masszírozott csecsemők sokkal könnyebben sajátítják el a helyváltoztatáshoz szükséges készsége…

A Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve című könyv egy 2010-ban megjelent, 96 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Kisbabák és kismamák kategóriájú könyv, melyet Peter Walker írt és a Hajja és Fiai Kiadó adja ki a 9789637054006 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Peter Walker: Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Peter Walker: Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve PDF, Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve PDF letöltés, Peter Walker: Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve ePUB, Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve ePUB letöltés, Peter Walker: Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve Mobi, Babamasszázs kezdőknek – Kezdő szülők kézikönyve – Kezdő szülők kézikönyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Peter Walker további könyvei

Hajja és Fiai Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Kisbabák és kismamák kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789637054006 ISBN-számú könyvek

Összes könyv