Péteri Kálmánné: Mélyen tisztelt publikum! – Dramatizált mesék óvodai előadásokhoz (Első felvonás: Lúdas Matyi és a többiek)

Péteri Kálmánné könyve: Mélyen tisztelt publikum! - Dramatizált mesék óvodai előadásokhoz (Első felvonás: Lúdas Matyi és a többiek) | könyv borító

A kötetben tíz klasszikus mese – óvodai műsorokhoz, előadásokhoz készült – dramatizált változata olvasható. Minden forgatókönyvhöz részletes díszlet- és jelmeztervet adunk, szöveges és rajzos formában. Az előadásokon elhangzó dalok kottáját és szövegét is mellékeljük, a dalok helyét a forgatókönyvben [?]-ikonnal jelöljük. Közöljük a mesék eredetijét is, az …

A Mélyen tisztelt publikum! – Dramatizált mesék óvodai előadásokhoz (Első felvonás: Lúdas Matyi és a többiek) című könyv egy 2011-ban megjelent, 168 oldalból álló, Módszertani kiadványok, Tankönyv, segédkönyv, Óvoda kategóriájú könyv, melyet Péteri Kálmánné írt és a Flaccus Kiadó adja ki a 9789639412934 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Péteri Kálmánné: Mélyen tisztelt publikum! – Dramatizált mesék óvodai előadásokhoz (Első felvonás: Lúdas Matyi és a többiek) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Péteri Kálmánné további könyvei

Flaccus Kiadó kiadó további könyvei

Módszertani kiadványok, Tankönyv, segédkönyv, Óvoda kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789639412934 ISBN-számú könyvek

Összes könyv