Petra Schaeber: Brazília – Marco Polo – Útitérképpel

Petra Schaeber könyve: Brazília - Marco Polo - Útitérképpel | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Naprakész információk, bárhová utazunk! Kalandok és élmények 24 órába sűrítve. Ötletek és javaslatok, hogy kevés pénzből hogyan érezzük jól magunkat és hová menjünk vásárolni. Minden fejezet végén takarékos ajánlat. Új fejezetek: zene, klubok, művészet és építészet, kulturális élet és étkezési szokások, minden fontos esemény, dátum és cím! Hasznos i…

A Brazília – Marco Polo – Útitérképpel című könyv egy 2009-ban megjelent, 144 oldalból álló, Közép- és Dél-Amerika, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Petra Schaeber írt és a Corvina Kiadó adja ki a 9789631358391 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Petra Schaeber: Brazília – Marco Polo – Útitérképpel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Petra Schaeber: Brazília – Marco Polo – Útitérképpel PDF, Brazília – Marco Polo – Útitérképpel PDF letöltés, Petra Schaeber: Brazília – Marco Polo – Útitérképpel ePUB, Brazília – Marco Polo – Útitérképpel ePUB letöltés, Petra Schaeber: Brazília – Marco Polo – Útitérképpel Mobi, Brazília – Marco Polo – Útitérképpel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Petra Schaeber további könyvei

Corvina Kiadó kiadó további könyvei

Közép- és Dél-Amerika, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9789631358391 ISBN-számú könyvek

Összes könyv