Philippe Nessmann: Irány a Mars! – Hogy döntesz?

Philippe Nessmann könyve: Irány a Mars! - Hogy döntesz? | könyv borító

Milyen űrhajós lenne belőled? Vedd föld a szkafandert, szállj be az űrhajóba, és irány a Mars! Ismerd meg az űrhajózás csínját-bínját, és landolj a vörös bolygón! Vajon ismered annyira a természettudományokat, hogy extrém körülmények között is boldogulj? Éld túl és vidd sikerre a Mars-expedíciót! A döntés minden fejezet végén a te kezedben van. Játékos felf…

A Irány a Mars! – Hogy döntesz? című könyv egy 2020-ban megjelent, 128 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Philippe Nessmann írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634864820 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Philippe Nessmann: Irány a Mars! – Hogy döntesz? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Philippe Nessmann: Irány a Mars! – Hogy döntesz? PDF, Irány a Mars! – Hogy döntesz? PDF letöltés, Philippe Nessmann: Irány a Mars! – Hogy döntesz? ePUB, Irány a Mars! – Hogy döntesz? ePUB letöltés, Philippe Nessmann: Irány a Mars! – Hogy döntesz? Mobi, Irány a Mars! – Hogy döntesz? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Philippe Nessmann további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789634864820 ISBN-számú könyvek

Összes könyv