Pintér Zoltán: Egyszer volt egy Szentbékkálla…

Pintér Zoltán, Pintérné Gépész Bettina könyve: Egyszer volt egy Szentbékkálla... | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

A lázadókról és a szüleiktől megfosztott gyermekekről – egy igaz történet, egy valós mese a mai Magyarországról.***Volt egyszer egy szolid, zárkózott, jó tanuló kislány. Kitűnőre érettségizett. 3 nyelvvizsgával jutott be az ELTE jogi karára – 2005. Tanyasi gazdasszony lett belőle. Volt egyszer egy kíváncsi, energikus, csetlő-botló fiúcska. Kitűnőre érettségizett, …

A Egyszer volt egy Szentbékkálla… című könyv egy 2011-ban megjelent, 76 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Pintér Zoltán, Pintérné Gépész Bettina írt és a Pintér Zoltán adja ki a 0000000000000 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pintér Zoltán, Pintérné Gépész Bettina: Egyszer volt egy Szentbékkálla… egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pintér Zoltán, Pintérné Gépész Bettina: Egyszer volt egy Szentbékkálla… PDF, Egyszer volt egy Szentbékkálla… PDF letöltés, Pintér Zoltán, Pintérné Gépész Bettina: Egyszer volt egy Szentbékkálla… ePUB, Egyszer volt egy Szentbékkálla… ePUB letöltés, Pintér Zoltán, Pintérné Gépész Bettina: Egyszer volt egy Szentbékkálla… Mobi, Egyszer volt egy Szentbékkálla… Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pintér Zoltán, Pintérné Gépész Bettina további könyvei

Pintér Zoltán kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

76 oldalas könyvek

0000000000000 ISBN-számú könyvek

Összes könyv