Pixelmánia színező – A tanya

könyve: Pixelmánia színező - A tanya | könyv borító

Ismerd meg a tanya különleges világát a pixelek sajátos szemszögéből!Ismerd meg a tanya különleges világát a pixelek sajátos szemszögéből!A pixelmánia a színezés teljesen új módja, melyet a videójátékok látványvilága inspirált.Az apró, szabályos négyzetek színezésével fantasztikus formavilág bontakozik ki a lapokon.Színezd ki a négyzeteket a színkód alapján…

A Pixelmánia színező – A tanya című könyv egy 2018-ban megjelent, 32 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 9789633577394 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Pixelmánia színező – A tanya egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Pixelmánia színező – A tanya PDF, Pixelmánia színező – A tanya PDF letöltés, : Pixelmánia színező – A tanya ePUB, Pixelmánia színező – A tanya ePUB letöltés, : Pixelmánia színező – A tanya Mobi, Pixelmánia színező – A tanya Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789633577394 ISBN-számú könyvek

Összes könyv