Pohánka Erika: Csendek partján

Pohánka Erika könyve: Csendek partján | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“Más időbe burkolóztam, belepatkolod jeled, – kézen fogsz. Zuhanyoztam nap sugarában, kezedről a láva folyt rám, – veled égig értem én. Aztán rábíztál a szélre, nyárból a télbe engedtél, téli álomra ítéltél.” (Részlet Pohánka Erika “Az idő cellájában” című verséből)

A Csendek partján című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: 9786155812699 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Vers kategóriájú könyv, melyet Pohánka Erika írt és a Bakos József EV. – HOLNAP MAGAZIN adja ki a 9786155812699 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pohánka Erika: Csendek partján egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pohánka Erika: Csendek partján PDF, Csendek partján PDF letöltés, Pohánka Erika: Csendek partján ePUB, Csendek partján ePUB letöltés, Pohánka Erika: Csendek partján Mobi, Csendek partján Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pohánka Erika további könyvei

Bakos József EV. – HOLNAP MAGAZIN kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Vers kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155812699 oldalas könyvek

9786155812699 ISBN-számú könyvek

Összes könyv