Pojják Klára: Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak

Pojják Klára, Szabó M. Ágnes könyve: Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. - 8. osztályosoknak | könyv borító

Úgy készülnél a középiskolai felvételire, hogy az utóbbi 10 év legjobb feladataival gyakorolsz? Íme a megoldás: kiadványunk a korábban méltán népszerű magyar középiskolai felvételi feladatok 2. válogatása. Mit találsz benne? Új, az írásbeli felvételi vizsga mintájára készült 15 feladatsort, melyek célzott kompetenciafejlesztéshez, egyéni, valamint szülővel t…

A Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak című könyv egy 2018-ban megjelent, 120 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Magyar nyelv, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Pojják Klára, Szabó M. Ágnes írt és a Klett Kiadó adja ki a 9786155824517 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Pojják Klára, Szabó M. Ágnes: Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Pojják Klára, Szabó M. Ágnes: Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak PDF, Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak PDF letöltés, Pojják Klára, Szabó M. Ágnes: Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak ePUB, Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak ePUB letöltés, Pojják Klára, Szabó M. Ágnes: Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak Mobi, Válogatott magyar felvételi feladatsorok 2. – 8. osztályosoknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Pojják Klára, Szabó M. Ágnes további könyvei

Klett Kiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Magyar nyelv, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9786155824517 ISBN-számú könyvek

Összes könyv