Polgár Judit: Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet

Polgár Judit könyve: Sakkpalota 1. - Képességfejlesztő munkafüzet | könyv borító

A sakkjáték elsajátítása nem cél, hanem eszköz! Egy hatékony eszköz a logikus és kreatív gondolkodás elősegítésére, a digitális korban fellépő gondolkodásfejlődési hiányosságok pótlására. Kiadónk, a kerettantervhez Sakkpalota címmel tartós, színes kivitelű tankönyvet és egyszínnyomásos munkafüzetet készített , melyet tanári kézikönyv egészít ki. A munka…

A Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet című könyv egy 2013-ban megjelent, ISBN: 9789631974980 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Polgár Judit írt és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zrt. adja ki a 9789631974980 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Polgár Judit: Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Polgár Judit: Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet PDF, Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet PDF letöltés, Polgár Judit: Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet ePUB, Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet ePUB letöltés, Polgár Judit: Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet Mobi, Sakkpalota 1. – Képességfejlesztő munkafüzet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Polgár Judit további könyvei

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zrt. kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789631974980 oldalas könyvek

9789631974980 ISBN-számú könyvek

Összes könyv