PONS Nyelvi fejtörők – Angol

könyve: PONS Nyelvi fejtörők - Angol | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

187 német nyelvi rejtvény a játékos nyelvtanuláshoz. Garantáltan jól fog szórakozni, miközben a nyelvtudása is frissül.Célirányos gyakorlás: háromféle nehézségi szint, szintenként több, mint tízféle játékos feladat. A blokk formátum megkönnyíti a beírást. Minden lap hátoldalán azonnal ott vannak a megoldások. A megoldásokhoz fűzött hasznos és érdekes (magyar n…

A PONS Nyelvi fejtörők – Angol című könyv egy 2018-ban megjelent, 128 oldalból álló, Angol, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet írt és a Klett Kiadó adja ki a 9786155824401 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : PONS Nyelvi fejtörők – Angol egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : PONS Nyelvi fejtörők – Angol PDF, PONS Nyelvi fejtörők – Angol PDF letöltés, : PONS Nyelvi fejtörők – Angol ePUB, PONS Nyelvi fejtörők – Angol ePUB letöltés, : PONS Nyelvi fejtörők – Angol Mobi, PONS Nyelvi fejtörők – Angol Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Klett Kiadó kiadó további könyvei

Angol, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786155824401 ISBN-számú könyvek

Összes könyv