Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez

könyve: Próbáljuk meg! - Feladatok és megoldások a PISA-teszthez | könyv borító

“Nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk” – PISA-tesztek ezt a régi mondást tekintik kiindulópontnak. A betűszó feloldása: Programme for International Student Assessment, vagyis Tanulók Nemzetközi Értékelési Programja.Az OECD, a legnagyobb gazdasági szervezet, tanárok, kutatópedagógusok hadát foglalkoztatja, hogy az “életnek tanulás” aktuális és mérhető feladatait gyű…

A Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez című könyv egy 2017-ban megjelent, 252 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Egyéb, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet írt és a Typotex Kiadó adja ki a 9789632799674 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez PDF, Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez PDF letöltés, : Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez ePUB, Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez ePUB letöltés, : Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez Mobi, Próbáljuk meg! – Feladatok és megoldások a PISA-teszthez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Typotex Kiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Egyéb, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

252 oldalas könyvek

9789632799674 ISBN-számú könyvek

Összes könyv