Raboczki-Král Éva: AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban?

Raboczki-Král Éva könyve: AnyaTárs Kisokos - Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? | könyv borító

Az AnyaTárs kisokos egy olyan könyv, ami megkönnyíti az első évedet a babával. Amibe naplót vezethetsz, ami ott lesz veled a jó és a kevéssé jó napjaidon. Ha akarod, egy barát, akinek mindent elmondhatsz. Egy személyi edző, aki az egészséges, sportos életmódra ösztönöz. Egy sorstárs, aki elmondja, hogy nem vagy egyedül az érzéseiddel, hiszen a frissen anyává lett nők…

A AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? című könyv egy 2018-ban megjelent, 266 oldalból álló, Gyermekek és szülők kategóriájú könyv, melyet Raboczki-Král Éva írt és a Grand-Mark Bt. adja ki a 9786150005836 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Raboczki-Král Éva: AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Raboczki-Král Éva: AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? PDF, AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? PDF letöltés, Raboczki-Král Éva: AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? ePUB, AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? ePUB letöltés, Raboczki-Král Éva: AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? Mobi, AnyaTárs Kisokos – Hogyan lehetsz magabizos, kiegyensúlyozott, nyugodt, aktív az első 365 napban? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Raboczki-Král Éva további könyvei

Grand-Mark Bt. kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

266 oldalas könyvek

9786150005836 ISBN-számú könyvek

Összes könyv