Radoslav Petković: A halál tökéletes emlékezete

Radoslav Petković könyve: A halál tökéletes emlékezete | könyv borító

Konstantinápolyt bármelyik pillanatban beveheti a török; a hatalom és hadsereg nélküli császár nem képes megvédeni az birodalmat. Négy kamasz a pogány isteneket próbálja segítségül hívni. Egyikük, Filarion élete a neoplatonikus filozófus, Pléthón életével szövődik össze. Kettejük történetében az ortodoxia és a pápaság viszonya elválaszthatatlanul fonódik öss…

A A halál tökéletes emlékezete című könyv egy 2017-ban megjelent, 618 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyv, melyet Radoslav Petković írt és a Jelenkor Kiadó adja ki a 9789636766115 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Radoslav Petković: A halál tökéletes emlékezete egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Radoslav Petković: A halál tökéletes emlékezete PDF, A halál tökéletes emlékezete PDF letöltés, Radoslav Petković: A halál tökéletes emlékezete ePUB, A halál tökéletes emlékezete ePUB letöltés, Radoslav Petković: A halál tökéletes emlékezete Mobi, A halál tökéletes emlékezete Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Radoslav Petković további könyvei

Jelenkor Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

618 oldalas könyvek

9789636766115 ISBN-számú könyvek

Összes könyv