Rakovszky Zsuzsa: Fortepan

Rakovszky Zsuzsa könyve: Fortepan | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Rakovszky Zsuzsának sok év elteltével jelenik meg új verseskötete. A Fortepan magját a világhálón lévő régi fényképekből kiinduló versek adják. Egykorvolt történetek elevenednek meg, örökkévalóságba dermedt alakok mozdulnak meg nyelvet kap a létezés megannyi titka. A Rakovszky-világ különleges körfolyosó, egymásból nyíló és még inkább egymásba záródó tere…

A Fortepan című könyv egy 2015-ban megjelent, 72 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Rakovszky Zsuzsa írt és a Magvető Könyvkiadó adja ki a 9789631432558 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rakovszky Zsuzsa: Fortepan egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rakovszky Zsuzsa: Fortepan PDF, Fortepan PDF letöltés, Rakovszky Zsuzsa: Fortepan ePUB, Fortepan ePUB letöltés, Rakovszky Zsuzsa: Fortepan Mobi, Fortepan Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rakovszky Zsuzsa további könyvei

Magvető Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

72 oldalas könyvek

9789631432558 ISBN-számú könyvek

Összes könyv