Raphael Honigstein: Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija

Raphael Honigstein könyve: Klopp - Hadd szóljon! - A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija | könyv borító

Második, bővített kiadás Jürgen Klopp életrajzi bestsellerének a 2019-es BL-győzelemmel bővített új kiadása! Jürgen Klopp, a Liverpool BL-győztes futballtrénere kétségtelenül a világ egyik legszenvedélyesebb (és legsikeresebb) edzője. Raphael Honigstein páratlan kötetének segítségével megismerhetjük a Mainznál és a Dortmundnál is kultikus figurává vált szakembe…

A Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija című könyv egy 2020-ban megjelent, 288 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Raphael Honigstein írt és a G-ADAM STÚDIÓ KFT adja ki a 9786158148948 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Raphael Honigstein: Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Raphael Honigstein: Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija PDF, Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija PDF letöltés, Raphael Honigstein: Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija ePUB, Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija ePUB letöltés, Raphael Honigstein: Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija Mobi, Klopp – Hadd szóljon! – A világ legszenvedélyesebb futballtrénerének lenyűgöző sztorija Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Raphael Honigstein további könyvei

G-ADAM STÚDIÓ KFT kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9786158148948 ISBN-számú könyvek

Összes könyv