Rátkai Tímea: Esküvő Lépésről-lépésre 2012

Rátkai Tímea könyve: Esküvő Lépésről-lépésre 2012 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

A kislány, aki fehér ruhában állt a tükör előtt, és a magassarkú cipőben egyensúlyozott a nászindulóra, felnőtt. Közeleg a nap, amikor ismét felölti a fehér ruhát és eljön a pillanat, melyről gyermekkora óta álmodozott. Ám most sokkal prózaibb kérdések foglalkoztatják: Hogy is kezdjek bele? Milyen zenekart válasszak? Biztos, hogy jó lesz a helyszín? Kiket ültessek…

A Esküvő Lépésről-lépésre 2012 című könyv egy 2012-ban megjelent, 200 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Rátkai Tímea írt és a Perfect Wedding Kft. adja ki a 9789638937605 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rátkai Tímea: Esküvő Lépésről-lépésre 2012 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rátkai Tímea: Esküvő Lépésről-lépésre 2012 PDF, Esküvő Lépésről-lépésre 2012 PDF letöltés, Rátkai Tímea: Esküvő Lépésről-lépésre 2012 ePUB, Esküvő Lépésről-lépésre 2012 ePUB letöltés, Rátkai Tímea: Esküvő Lépésről-lépésre 2012 Mobi, Esküvő Lépésről-lépésre 2012 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rátkai Tímea további könyvei

Perfect Wedding Kft. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789638937605 ISBN-számú könyvek

Összes könyv