Robert Kirkmann: A Kitaszított – Outcast 1

Robert Kirkmann könyve: A Kitaszított - Outcast 1 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Az Outcast egy fiatal férfi, Kyle Barnes történetét követi nyomon, akit egész életében természetfeletti erők kísértettek. Most egy saját démonaival küzdő vidéki prédikátor, Anderson tiszteletes segítségével Kyle útnak indul, hogy számára eddig ismeretlen, átlagos életet élhessen. De a Kyle által felfedezett igazság örökre megváltoztathatja saját történetét és…

A A Kitaszított – Outcast 1 című könyv egy 2016-ban megjelent, ISBN: 9789631260359 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Robert Kirkmann írt és a FRIKE COMICS KFT. adja ki a 9789631260359 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Robert Kirkmann: A Kitaszított – Outcast 1 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Robert Kirkmann: A Kitaszított – Outcast 1 PDF, A Kitaszított – Outcast 1 PDF letöltés, Robert Kirkmann: A Kitaszított – Outcast 1 ePUB, A Kitaszított – Outcast 1 ePUB letöltés, Robert Kirkmann: A Kitaszított – Outcast 1 Mobi, A Kitaszított – Outcast 1 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Robert Kirkmann további könyvei

FRIKE COMICS KFT. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789631260359 oldalas könyvek

9789631260359 ISBN-számú könyvek

Összes könyv