Roger De Klerk: Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre

Roger De Klerk könyve: Rajzolni tanulok - Gyerekjáték a rajzolás! - Nagycsoportosoknak - 30 rajz lépésről lépésre | könyv borító

Gyerekjáték a rajzolás! Ezzel a nagycsoportosoknak szóló könyvvel legalábbis garantáltan. A kötet segítségével több mint 30 különböző dolog megalkotását sajátíthatják el a gyerekek, legyen szó egy aranyos kutyusról, egy fürge helikopterről, vagy egy finom fagyiról.

A Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre című könyv egy 2018-ban megjelent, 80 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Roger De Klerk írt és a Schwager & Steinlein Verlag adja ki a 4007148033255 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Roger De Klerk: Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Roger De Klerk: Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre PDF, Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre PDF letöltés, Roger De Klerk: Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre ePUB, Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre ePUB letöltés, Roger De Klerk: Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre Mobi, Rajzolni tanulok – Gyerekjáték a rajzolás! – Nagycsoportosoknak – 30 rajz lépésről lépésre Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Roger De Klerk további könyvei

Schwager & Steinlein Verlag kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

4007148033255 ISBN-számú könyvek

Összes könyv