Román József: A trójai háború – Odüsszeusz

Román József könyve: A trójai háború - Odüsszeusz | könyv borító

A görög mítoszok az emberiség költői képzeletének legszebb alkotásai közé tartoznak. E történetek alapvető részei az európai kultúrának, hatásuk a mai napig érvényesül minden művészeti ágban. Homérosz két eposzának, az Iliásznak és az Odüsszeiának történeteit Román József, a neves művészettörténész ültette át prózába, a szerző nyelvezetét és szellem…

A A trójai háború – Odüsszeusz című könyv egy 2007-ban megjelent, ISBN: 9789635396054 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Klasszikus kategóriájú könyv, melyet Román József írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789635396054 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Román József: A trójai háború – Odüsszeusz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Román József: A trójai háború – Odüsszeusz PDF, A trójai háború – Odüsszeusz PDF letöltés, Román József: A trójai háború – Odüsszeusz ePUB, A trójai háború – Odüsszeusz ePUB letöltés, Román József: A trójai háború – Odüsszeusz Mobi, A trójai háború – Odüsszeusz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Román József további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények, Klasszikus kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789635396054 oldalas könyvek

9789635396054 ISBN-számú könyvek

Összes könyv