Rory Boland: Hongkong – National Geographic Traveler

Rory Boland, Ian Lyons, Phil MacDonald könyve: Hongkong - National Geographic Traveler | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg – a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vág…

A Hongkong – National Geographic Traveler című könyv egy 2010-ban megjelent, 272 oldalból álló, Utazás, Ázsia, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Ian Lyons, Phil MacDonald, Rory Boland írt és a Geographia Kiadó adja ki a 9789639810846 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ian Lyons, Phil MacDonald, Rory Boland: Hongkong – National Geographic Traveler egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ian Lyons, Phil MacDonald, Rory Boland: Hongkong – National Geographic Traveler PDF, Hongkong – National Geographic Traveler PDF letöltés, Ian Lyons, Phil MacDonald, Rory Boland: Hongkong – National Geographic Traveler ePUB, Hongkong – National Geographic Traveler ePUB letöltés, Ian Lyons, Phil MacDonald, Rory Boland: Hongkong – National Geographic Traveler Mobi, Hongkong – National Geographic Traveler Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ian Lyons, Phil MacDonald, Rory Boland további könyvei

Geographia Kiadó kiadó további könyvei

Utazás, Ázsia, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789639810846 ISBN-számú könyvek

Összes könyv