Rosamund Young: A tehenek titkos élete

Rosamund Young könyve: A tehenek titkos élete | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A tehenek ugyanannyira sokfélék, mint az emberek. Lehetnek nagyon intelligensek vagy lassú felfogásúak, könnyelműek vagy megfontoltak, büszkék, szégyenlősek vagy éppen találékonyak. Képesek szeretni, játszani, és életre szóló barátságokat kötni egymással.Rosamund Young, aki a worcestershire-i Kite’s Nest családi farmon él, személyes élményei alapján mesél a tehenek …

A A tehenek titkos élete című könyv egy 2018-ban megjelent, 160 oldalból álló, Szakkönyv Mezőgazdasági, Állattenyésztés kategóriájú könyv, melyet Rosamund Young írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634066170 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rosamund Young: A tehenek titkos élete egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rosamund Young: A tehenek titkos élete PDF, A tehenek titkos élete PDF letöltés, Rosamund Young: A tehenek titkos élete ePUB, A tehenek titkos élete ePUB letöltés, Rosamund Young: A tehenek titkos élete Mobi, A tehenek titkos élete Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rosamund Young további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Szakkönyv Mezőgazdasági, Állattenyésztés kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789634066170 ISBN-számú könyvek

Összes könyv