Rosie Banks: Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor

Rosie Banks könyve: Titkos Királyság 27. - Tündöklő szobor | könyv borító

Keserű királynő meg van győződve róla, hogy a három barátnő, Fanni, Nelli és Jázmin az oka, hogy álnok tervei rendre meghiúsulnak. Ezért úgy dönt, hogy ellopja a különleges képességeiket. A lányok csak úgy tudják visszaszerezni a tehetségüket, ha megnyernek négy rendkívüli díjat. De vajon hogyan kaphatják meg a Tündöklő szobrot Nelli művészi képességei nélkü…

A Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor című könyv egy 2018-ban megjelent, 128 oldalból álló, 7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Rosie Banks írt és a Manó Könyvek adja ki a 9789634034377 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rosie Banks: Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rosie Banks: Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor PDF, Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor PDF letöltés, Rosie Banks: Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor ePUB, Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor ePUB letöltés, Rosie Banks: Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor Mobi, Titkos Királyság 27. – Tündöklő szobor Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rosie Banks további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789634034377 ISBN-számú könyvek

Összes könyv