Rózsahegyi Márta: Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157

Rózsahegyi Márta, Wajand Judit, Horváth Balázs könyve: Kidolgozott számítási feladatok - Kémia - Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek - MS-3157 | könyv borító

Vadonatúj kiadványunkban az általános, a szervetlen és a szerves kémia témaköreiből található közel 400 különböző nehézségű számítási feladat, melyeknek részletes, lépésről lépésre kidolgozott, magyarázatokkal ellátott megoldásai is szerepelnek. A feladatgyűjtemény segítséget nyújt a közép- és emelt szintű érettségire készülőknek abban, hogy a számí…

A Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157 című könyv egy 2018-ban megjelent, 272 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Kémia, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Horváth Balázs, Rózsahegyi Márta, Wajand Judit írt és a Mozaik Kiadó adja ki a 9789636978211 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Horváth Balázs, Rózsahegyi Márta, Wajand Judit: Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Horváth Balázs, Rózsahegyi Márta, Wajand Judit: Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157 PDF, Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157 PDF letöltés, Horváth Balázs, Rózsahegyi Márta, Wajand Judit: Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157 ePUB, Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157 ePUB letöltés, Horváth Balázs, Rózsahegyi Márta, Wajand Judit: Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157 Mobi, Kidolgozott számítási feladatok – Kémia – Közép- és emelt szintű érettségire készülőknek – MS-3157 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Horváth Balázs, Rózsahegyi Márta, Wajand Judit további könyvei

Mozaik Kiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Kémia, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789636978211 ISBN-számú könyvek

Összes könyv