Rozsnyai József: A magyar építészet rövid története

Rozsnyai József, Szakács Béla Zsolt könyve: A magyar építészet rövid története | könyv borító

Milyen építészeti emlékeket találtak a magyarok a Kárpát-medencében? És milyen építészeti emlékeket őrzünk ma a romantika, gótika, reneszánsz valamint az oszmán hódoltság időszakából? Melyek a legszebb barokk és klasszicista épületeink? Mikor kezdődött a vasbetonszerkezetes építészet hazánkban? Art deco és modern architektúra a két világháború között? Szere…

A A magyar építészet rövid története című könyv egy 2017-ban megjelent, 320 oldalból álló, Magyar építészet, Művészet Építészet kategóriájú könyv, melyet Rozsnyai József, Szakács Béla Zsolt írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633491140 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Rozsnyai József, Szakács Béla Zsolt: A magyar építészet rövid története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Rozsnyai József, Szakács Béla Zsolt: A magyar építészet rövid története PDF, A magyar építészet rövid története PDF letöltés, Rozsnyai József, Szakács Béla Zsolt: A magyar építészet rövid története ePUB, A magyar építészet rövid története ePUB letöltés, Rozsnyai József, Szakács Béla Zsolt: A magyar építészet rövid története Mobi, A magyar építészet rövid története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Rozsnyai József, Szakács Béla Zsolt további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

Magyar építészet, Művészet Építészet kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789633491140 ISBN-számú könyvek

Összes könyv