Sándor Ildikó: Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom

Sándor Ildikó könyve: Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak - Világirodalom - Feladatok - Elemzés - Érdekességek | könyv borító

A kötelező olvasmányok az irodalomtanulás egyik alapkövét jelentik. Ismeretük híján nem lehet teljes a tanuló felkészültsége és tudása. Jelen kiadvány a 12. osztály világirodalmi kötelezőit dolgozza fel, segítséget nyújtva ezzel a diákoknak a kötelező irodalmak megismerésében.

A Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom című könyv egy 2007-ban megjelent, 120 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Sándor Ildikó írt és a M.R.O. História Könyvkiadó adja ki a 9789639692213 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sándor Ildikó: Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sándor Ildikó: Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom PDF, Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom PDF letöltés, Sándor Ildikó: Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom ePUB, Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom ePUB letöltés, Sándor Ildikó: Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom Mobi, Kötelező olvasmányok röviden 12. osztályosoknak – Világirodalom Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sándor Ildikó további könyvei

M.R.O. História Könyvkiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9789639692213 ISBN-számú könyvek

Összes könyv