Sándor István: A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái

Sándor István könyve: A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái | könyv borító

A műben a 20. század végén és napjainkban kialakított vagyonvédelmi célú vagyonkezelési jogi konstrukciók elemzésére kerül sor, bemutatva azok megjelenésének okait, főbb ismertetőjegyeit és külföldi gyakorlatát. Az angolszász trust tradicionális szabályaira építve, azonban azok átalakításával számos országban hoztak létre olyan jogszabályi környezetet, amelyben…

A A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái című könyv egy 2019-ban megjelent, 340 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Sándor István írt és a HVG ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. adja ki a 9789632584522 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sándor István: A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sándor István: A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái PDF, A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái PDF letöltés, Sándor István: A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái ePUB, A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái ePUB letöltés, Sándor István: A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái Mobi, A vagyonvédelem jogi eszközeinek legújabb nemzetközi tendenciái Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sándor István további könyvei

HVG ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

340 oldalas könyvek

9789632584522 ISBN-számú könyvek

Összes könyv