Sara Holland: Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1.

Sara Holland könyve: Everless - A varázslónő és az alkimista - Everless 1. | könyv borító

Sempera királyságában idővel fizetnek, amelyet kivonnak a vérből, vashoz kötnek és meg is esznek azok, akik tovább akarnak élni. A tehetős arisztokraták, például a dúsgazdag Gerling-család, halálra adóztatják a szegényeket, hogy évszázadokkal megtoldhassák saját életüket. Senki sem gyűlöli jobban a Gerlingeket, mint Jules Ember, aki tíz éve az apjával együtt a szol…

A Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1. című könyv egy 2018-ban megjelent, 336 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Sara Holland írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632619699 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sara Holland: Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sara Holland: Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1. PDF, Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1. PDF letöltés, Sara Holland: Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1. ePUB, Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1. ePUB letöltés, Sara Holland: Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1. Mobi, Everless – A varázslónő és az alkimista – Everless 1. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sara Holland további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9789632619699 ISBN-számú könyvek

Összes könyv