Sass Henno: Itt jártam – Az első letartóztatás

Sass Henno könyve: Itt jártam - Az első letartóztatás | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Lakótelepen felnőni eleve szívás, pláne, ha az ember családja rendezetlen. Márpedig Rassé eléggé az. A bátyja például csak négy nappal idősebb nála. Nem, nem egy problémás ikerszülésről van szó… Igen, apuka két tóban pecázgatott… A két fiú tudja, hogyan álljanak bosszút apjukon. Mivel apu rendőr, az a legkézenfekvőbb, ha minden rosszba belekeverednek. Lopás, o…

A Itt jártam – Az első letartóztatás című könyv egy 2010-ban megjelent, 200 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyv, melyet Sass Henno írt és a SILENOS KFT. adja ki a 9789638852441 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sass Henno: Itt jártam – Az első letartóztatás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sass Henno: Itt jártam – Az első letartóztatás PDF, Itt jártam – Az első letartóztatás PDF letöltés, Sass Henno: Itt jártam – Az első letartóztatás ePUB, Itt jártam – Az első letartóztatás ePUB letöltés, Sass Henno: Itt jártam – Az első letartóztatás Mobi, Itt jártam – Az első letartóztatás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sass Henno további könyvei

SILENOS KFT. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789638852441 ISBN-számú könyvek

Összes könyv