Sean McManus: Tanulj meg kódolni 10 lépésben!

Sean McManus könyve: Tanulj meg kódolni 10 lépésben! | könyv borító

Szeretnél megtanulni kódolni, de azt sem tudod, hogyan kezdj neki? Ez a könyv lépésről lépésre vezet be a programozás tudományába. Mire a végére érsz, lesz egy saját fejlesztésű számítógépes játékod, sőt! A HTML és CSS kódolás alapjainak elsajátításával honlapot is készíthetsz hozzá! Parancsolsz?

A Tanulj meg kódolni 10 lépésben! című könyv egy 2017-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Sean McManus írt és a Babilon Kiadó adja ki a 9789632943947 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sean McManus: Tanulj meg kódolni 10 lépésben! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sean McManus: Tanulj meg kódolni 10 lépésben! PDF, Tanulj meg kódolni 10 lépésben! PDF letöltés, Sean McManus: Tanulj meg kódolni 10 lépésben! ePUB, Tanulj meg kódolni 10 lépésben! ePUB letöltés, Sean McManus: Tanulj meg kódolni 10 lépésben! Mobi, Tanulj meg kódolni 10 lépésben! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sean McManus további könyvei

Babilon Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789632943947 ISBN-számú könyvek

Összes könyv