Sebestyén Árpád: Montenegró – Crna Gora

Sebestyén Árpád könyve: Montenegró - Crna Gora | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Montenegró a magyar utazó tudatában egy alvó Csipkerózsika. Ebben a kis balkáni országban a kultúrák, a nyelvek és a színes természeti látnivalók sokasága alakítja ki a tájak és a lakosság változatos képét. Utazásaink során az országban szinte mindennel találkozhatunk, a sűrű erdőktől a behavazott hegyvonulatokig, a kopár sziklás csúcsoktól a napsütötte adriai …

A Montenegró – Crna Gora című könyv egy 2019-ban megjelent, 216 oldalból álló, Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Sebestyén Árpád írt és a Hibernia Nova Kiadó Kft. adja ki a 9786155426674 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sebestyén Árpád: Montenegró – Crna Gora egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sebestyén Árpád: Montenegró – Crna Gora PDF, Montenegró – Crna Gora PDF letöltés, Sebestyén Árpád: Montenegró – Crna Gora ePUB, Montenegró – Crna Gora ePUB letöltés, Sebestyén Árpád: Montenegró – Crna Gora Mobi, Montenegró – Crna Gora Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sebestyén Árpád további könyvei

Hibernia Nova Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

216 oldalas könyvek

9786155426674 ISBN-számú könyvek

Összes könyv