Silvia Roncaglia: A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi

Silvia Roncaglia, Roberto Luciani könyve: A mumus és a vizsgadrukk - Lumpi Lumpi gyógyító meséi | könyv borító

Barti fél az év végi vizsgakoncerttől, és gyakorlás helyett megszökik Lumpi Lumpival. Bréma közelében találkoznak egy szamárral, egy kutyával, egy macskával és egy kakassal, akik fel akarnak csapni városi muzsikusnak. Lumpi Lumpi és Barti követik őket, ám időközben rájuk esteledik. Vajon jó ötlet az erdei kunyhóban éjszakázni? Bartinak rossz előérzete támad Végül …

A A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi című könyv egy 2015-ban megjelent, 56 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Roberto Luciani, Silvia Roncaglia írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631199208 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Roberto Luciani, Silvia Roncaglia: A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Roberto Luciani, Silvia Roncaglia: A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi PDF, A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi PDF letöltés, Roberto Luciani, Silvia Roncaglia: A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi ePUB, A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi ePUB letöltés, Roberto Luciani, Silvia Roncaglia: A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi Mobi, A mumus és a vizsgadrukk – Lumpi Lumpi gyógyító meséi Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Roberto Luciani, Silvia Roncaglia további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

56 oldalas könyvek

9789631199208 ISBN-számú könyvek

Összes könyv