Simó Márton: Tranzit

Simó Márton könyve: Tranzit | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Az Erdély és Magyarország közti ingázás sokaknak vált kényszerű életformájává az ezredfordulón. Az éjszakai buszozás lélektanáról tudósít Simó elbeszélésfüzére, megidézve régiónk közelmúltjának történéseit és etnikai, kulturális sokszínűségét. Tájnyelvi székely, román és cigány nyelvi elemek keverednek az elbeszélésekben, többhöz a szerző – hogy …

A Tranzit című könyv egy 2009-ban megjelent, 128 oldalból álló, Irodalom kategóriájú könyv, melyet Simó Márton írt és a Kortárs Könyvkiadó adja ki a 9789639593886 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Simó Márton: Tranzit egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Simó Márton: Tranzit PDF, Tranzit PDF letöltés, Simó Márton: Tranzit ePUB, Tranzit ePUB letöltés, Simó Márton: Tranzit Mobi, Tranzit Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Simó Márton további könyvei

Kortárs Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789639593886 ISBN-számú könyvek

Összes könyv